Máme opět číslo 4

SZ-Komin-citylight-2014Pro nadcházející volby v říjnu 2018 už jsou známa vylosovaná čísla stran. Zelená pro Komín získala číslo 4.

Se stejným číslem vstupovala do předchozích voleb, kde v Komíně vyhrála s výsledkem 25,95 %, který jasně ukazoval, že si obyvatelé přejí změnit vedení městské části směrem k větší otevřenosti, sdílení informací a ohleduplné péči o veřejné věci. Souhrn věcí, které se podařilo prosadit a uskutečnit současné koalici pod vedením paní starostky Milady Blatné, najdete v zářijovém čísle Komínského zpravodaje.

Číslo 4 je šťastným číslem čtyřlístku, smysluplným číslem čtyř dohod. Doufáme, že číslo 4 povede k úspěšnému výsledku i v letošních volbách, protože chceme pokračovat v započaté práci. Řada záměrů zůstává rozpracovaná (např. dostavba školy, rekonstrukce bazénu, vybudování ulice Palcary včetně chodníků), řada věcí stále potřebuje vylepšit (promyšlená péče o zeleň, doprava a parkování s ohledem na skutečné potřeby obyvatel Komína).  Máme řadu dalších plánů – obnova Staré Hasičky, obnova okolí Svratecké, zastínění zastávek, využití dešťové vody a mnoho dalších.  K tomu, aby se nám to podařilo, jsme sestavili kandidátku z významných osobností Komína, které svou dosavadní činností dávají jasně najevo, že dokáží být aktivní ve prospěch Komína. Zelená pro Komín se chystá dále spolupracovat s Vámi, obyvateli Komína, na tom, aby Komín byl příjemným místem k životu, protože ZELENÁ KOMÍNU SLUŠÍ.

Magdalena Maceková

Příspěvek byl publikován v rubrice Komunální volby. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.